Новини

Звітна наукова конференція Інституту цифровізації освіти

10 лютого 2022 року відбулась Звітна наукова конференція Інституту цифровізації освіти НАПН України. В роботі конференції взяли участь 48 осіб. Підчас роботи конференції наукові доповіді та диспути відбувались у двох секціях: «Відкриті науково-освітні системи та компаративістика інформаційно-освітніх інновацій» і «Хмаро орієнтовані системи та технології відкритого навчального середовища».

11 Лютого 2022


Цифрові Гуманітарні Науки 2021 (Digital Humanities Workshop (DHW 2021)

23 листопада 2021 року відбувся семінар «Цифрові гуманітарні науки 2021» (Digital Humanities Workshop, DHW 2021), що проводився на базі Київського Університету імені Бориса Грінченка. Міжнародний науковий захід було присвячено проблемі використання цифрових технологій у гуманітарних дослідженнях. Науковці Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України взяли участь у заході та виступили з доповідями. Результати наукових розвідок представили О. Овчарук, С Іванова, І Іванюк, І. Мінтій, О Гриценчук, Л. Лупаренко.


24 Грудня 2021


ІII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами»

3 грудня 2021 р. на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбулася ІII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами». Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України є співорганізатором конференції.

20 Грудня 2021


ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Наукова молодь-2021»

30 жовтня 2021 р. згідно плану спільної діяльності Національної академії наук України та Національної академії педагогічних наук України було проведено ІХ Всеукраїнську науково-практичну конференцію молодих вчених «Наукова молодь-2021», організатором якої була Рада молодих вчених Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.


1 Грудня 2021


Х Всеукраїнська інтерактивнаї науково-практична конференція «Цифрові технології в освітньому процесі закладів освіти»

27 жовтня 2021 року відбулось підсумкове пленарне онлайн-засідання Х Всеукраїнської інтерактивної науково-практичної конференції «Цифрові технології в освітньому процесі закладів освіти». Привітали учасників конференції та виступили Юрій Завалевський – перший заступник директора ІМЗО, доктор педагогічних наук; Валерій Биков, директор ІІТЗН, доктор технічних наук, академік НАПН України, Алла Черній, ректорка РОІППО, кандидатка політичних наук, доцентка; Наталія Беляновська, начальник відділу загальної середньої освіти департаменту освіти і науки Рівненської облдержадміністрації.


3 Листопада 2021


Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності»

2 листопада 2021 р. на базі Національного авіаційного університету відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності», організаторами якої виступають: кафедра комп’ютерних мультимедійних технологій факультету міжнародних відносин Національного авіаційного університету; Інститут інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України; Український мовно-інформаційний фонд Національної академії наук України; Академія спеціальної педагогіки ім. Марії Гжегожевської (Республіка Польща). Конференція проводилася в режимі онлайн з використанням Google Meet. 


2 Листопада 2021


Вчені ІІТЗН НАПН України на Міжнародній конференції ICTERI-2021

28 вересня – 02 жовтня 2021 р. відбулася ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція «ІКТ в освіті, дослідженнях та індустріальних додатках: інтеграція, гармонізація та трансфер знань» (‘ICT in Education, Research, and Industrial Applications: Integration, Harmonization, and Knowledge Transfer’ (ICTERI-2021)).


7 Жовтня 2021


Науково-практична конференція з міжнародною участю «ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ»

22 вересня 2021 року відбулася Науково-практична конференція з міжнародною участю «ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ», організатором якої є Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України. Учасниками конференції стали науковці з 17 закладів освіти України та вчені-освітяни з Республіки Казахстан.


26 Вересня 2021


Учені Інституту інформаційних технологій і засобів навчання – учителям. Серпневі конференції

25 серпня 2021 року Національна академія педагогічних наук України провела традиційну веб-конференцію в режимі онлайн-трансляції для педагогічних працівників. Учені Інституту поділилися досвідом впровадження інновацій та надали поради щодо таких питань: хмаро орієнтовані системи відкритої науки у діяльності вчителя; використання доповненої реальності; інформаційно-освітнє середовище як засіб реалізації громадянської освіти; інформаційні технології адаптивної аналітики процесу навчання; організаційно-педагогічні умови здоров'язбережувального використання ІКТ у школі.


27 Серпня 2021


Міжнародна науково-практична конференція «Засоби і технології сучасного навчального середовища»

25 червня 2021 року на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (м. Кропивницький) в онлайн форматі відбулася щорічна Міжнародна науково-практична конференція «Засоби і технології сучасного навчального середовища». Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України є співорганізатором заходу.


25 Червня 2021


Новини 41 — 50 з 162
Початок | Поперед. | 3 4 5 6 7 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

Майстер-клас «Штучний інтелект – поповнення скриньки цифрових інструментів сучасного педагога»

25.04.2024 р. відбудеться майстер-клас «Штучний інтелект – поповнення скриньки цифрових інструментів сучасного педагога». Організатори майстер-класу – співробітниці ІЦО НАПН України: Марія Шишкіна, Майя Мар’єнко, Валентина Коваленко. Запрошуємо до участі


Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції"

Запрошуємо взяти участь у роботі IІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції», яка відбудеться 26 квітня 2024 року в Донецькому державному університеті внутрішніх справ, м. Кропивницький в онлайн форматі.

Місія конференції: обговорення актуальних питань впровадження STEAM-технологій в освітній процес закладів освіти різного рівня та профілю.

Прийом матеріалів конференції до 10.04.2024 р.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.


ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ» - 2024

Вельмишановні колеги, запрошуємо до участі в міжнародній конференції, яка відбудеться у змішаному форматі 30 квітня 2024 року.

Наша мета: розвиток теоретичних засад і обмін практичним досвідом застосування імерсивних технологій у навчальному процесі закладів освіти різного рівня.


ІНСТИТУТ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ОСВІТИ НАПН УКРАЇНИ оголошує конкурс на заміщення посад


ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «MoodleMoot Ukraine 2024. Теорія і практика використання системи управління навчанням Moodle»

Запрошуємо викладачів, науковців, аспірантів, студентів, фахівців з організації навчального процесу, дистанційного навчання – усіх, хто використовує або планує використовувати систему управління навчанням Moodle, взяти участь у конференції 31 травня 2024 р.


Навчання в докторантурі

Запрошуємо на навчання в докторантуру Інституту цифровізації освіти НАПН України для здобуття ступеня доктора наук з наукової спеціальності: 13.00.10 - інформаційно-комунікаційні технології в освіті.


ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ПРИЙОМУ НА НАВЧАННЯ ДО АСПІРАНТУРИ В 2024 РОЦІ

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 06 березня 2024 року № 266 було затверджено Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році.


3rd Workshop on Digital Transformation of Education (ICTERI 2024)

Інститут цифровізації освіти запрошує до участі у третьому англомовному воркшопі з ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ (DigiTransfEd 2024). Семінар рецензований, проводиться у гібридному форматі 23.09.2024 в рамках ICTERI 2024. Дедлайн подання робіт 29.07.2024.

Матеріали найкращих доповідей минулорічного DigiTransfEd 2023 проіндексовано у Scopus: https://ceur-ws.org/Vol-3553


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.