Міжнародна конференція «ICSF-2020: The International Conference on sustainable Futures: Environmental, Technological, Social and Economic Matters»

Міжнародна конференція «ICSF-2020: The International Conference on sustainable Futures: Environmental, Technological, Social and Economic Matters»

20-22 травня 2020 р. у дистанційному форматі пройшла Міжнародна конференція «ICSF-2020: The International Conference on sustainable Futures: Environmental, Technological, Social and Economic Matters». Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України виступив у ролі співорганізатора.

ICSF – це рецензована міжнародна міждисциплінарна англомовна конференція, що об’єднує теоретиків і практиків, дослідників, учених різних галузей знань – від гуманітарних до інженерії, задля обміну досвідом та спільного пошуку нових ідей і рішень. У полі інтересу ICSF – сталий розвиток технологій, урядових, економічних, соціальних інститутів, освітніх установ, регіонів і суспільства загалом.

Серед тематичних напрямів роботи конференції доцільно відзначити такі: корпоративна соціальна відповідальність; управління, законодавство та політика сталого розвитку; соціальний і культурний сталий розвиток; сталий розвиток суспільства, економіки, освіти, енергетики, будівництва та архітектури, транспорту, технологій тощо.

З програмою ICSF-2020 можна ознайомитися тут: https://easychair.org/smart-program/ICSF-2020/

Загальна кількість поданих матеріалів склала 187. Серед учасників – громадяни України (Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кривий Ріг, Львів, Луцьк, Мелітополь, Одеса, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси), а також Азербайджану, Білорусії, Болгарії, Великобританії, Єгипту, Казахстану, Кувейту, Німеччини, Саудівської Аравії, Туреччини, Узбекистану та ін.

Від Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України результати своїх досліджень представили Оксана Овчарук, Ірина Іванюк, Наталія Сороко, Олена Гриценчук, Оксана Кравчина у доповіді на тему: «The Use of Digital Learning Tools in the Teachers' Professional Activities to Ensure Sustainable Development and Democratization of Education in European Countries» та Майя Мар’єнко, Юлія Носенко, Аліса Сухіх, Віктор Татауров, Марія Шишкіна у доповіді на тему: «Personalization of learning through adaptive technologies in the context of sustainable development of teachers’ education».

Відео-запис трансляції розміщено за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=zOJvqLwt_Z4&feature=youtu.be

З іншими відомостями можна ознайомитися на офіційному сайті конференції: https://icsf.ccjournals.eu/2020/index.html

Висловлюємо вдячність організаторам конференції, зокрема Сергію Семерікову, доктору педагогічних наук, професору, професору кафедри інформатики та прикладної математики Криворізького державного педагогічного університету за підготовку і проведення заходу на високому рівні!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

Анонси та оголошення

Майстер-клас «Штучний інтелект – поповнення скриньки цифрових інструментів сучасного педагога»

25.04.2024 р. відбудеться майстер-клас «Штучний інтелект – поповнення скриньки цифрових інструментів сучасного педагога». Організатори майстер-класу – співробітниці ІЦО НАПН України: Марія Шишкіна, Майя Мар’єнко, Валентина Коваленко. Запрошуємо до участі


Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції"

Запрошуємо взяти участь у роботі IІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції», яка відбудеться 26 квітня 2024 року в Донецькому державному університеті внутрішніх справ, м. Кропивницький в онлайн форматі.

Місія конференції: обговорення актуальних питань впровадження STEAM-технологій в освітній процес закладів освіти різного рівня та профілю.

Прийом матеріалів конференції до 10.04.2024 р.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.


ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ» - 2024

Вельмишановні колеги, запрошуємо до участі в міжнародній конференції, яка відбудеться у змішаному форматі 30 квітня 2024 року.

Наша мета: розвиток теоретичних засад і обмін практичним досвідом застосування імерсивних технологій у навчальному процесі закладів освіти різного рівня.


ІНСТИТУТ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ОСВІТИ НАПН УКРАЇНИ оголошує конкурс на заміщення посад


Навчання в докторантурі

Запрошуємо на навчання в докторантуру Інституту цифровізації освіти НАПН України для здобуття ступеня доктора наук з наукової спеціальності: 13.00.10 - інформаційно-комунікаційні технології в освіті.


ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ПРИЙОМУ НА НАВЧАННЯ ДО АСПІРАНТУРИ В 2024 РОЦІ

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 06 березня 2024 року № 266 було затверджено Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році.


3rd Workshop on Digital Transformation of Education (ICTERI 2024)

Інститут цифровізації освіти запрошує до участі у третьому англомовному воркшопі з ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ (DigiTransfEd 2024). Семінар рецензований, проводиться у гібридному форматі 23.09.2024 в рамках ICTERI 2024. Дедлайн подання робіт 29.07.2024.

Матеріали найкращих доповідей минулорічного DigiTransfEd 2023 проіндексовано у Scopus: https://ceur-ws.org/Vol-3553


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.