Новини

Вітаємо з Днем працівників освіти!

Шановні колеги, від щирого серця вітаємо вас з професійним святом! Фахового зростання й творчих перемог, реалізації благородного і високого покликання, звершень та успіхів всім, хто працює задля розвитку вітчизняної освіти. 
Бажаємо невичерпного натхнення, міцного здоров’я, благополуччя, миру та злагоди!

1 Жовтня 2017


Нові надходження до Електронної бібліотеки НАПН України

Відповідно до Наказу НАПН України №30 о.д. від 14.07.2017 «Про заходи щодо висвітлення результатів діяльності НАПН України в інформаційному науково-освітньому» у рамках НДР «Система інформаційно-аналітичної підтримки педагогічних досліджень на основі електронних систем відкритого доступу» ДР № 0115U002234 (2015-2017 рр.) розроблено та розміщено до Електронної бібліотеки НАПН України «Рекомендації для користувачів щодо внесення інформаційних ресурсів до Електронної бібліотеки НАПН України».

29 Вересня 2017


Вітаємо Триуса Юрія Васильовича!

Від колективу Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України та від себе особисто маю честь щиросердечно привітати Вас з нагоди 60-річного ювілею!
Бажаємо Вам міцного здоров’я, педагогічного натхнення, сімейного благополуччя, невичерпної творчої наснаги, успішної діяльності, плідних звершень, миру та душевної злагоди! Нехай кожен Ваш день буде сповнений радості, задоволення від роботи та особистого життя!

14 Вересня 2017


Зі святом знань!

Шановні освітяни, учні, студенти, батьки!

Щиро вітаємо з особливим для всіх нас святом - Днем знань і початком навчального року!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним і світлим, надихне на плідну працю, відкриє нові шляхи для творчих здобутків! Бажаємо успіхів, невичерпної енергії, натхнення, миру та злагоди!

Зі святом!

1 Вересня 2017


Он-лайн трансляції для вчителів

28-31 серпня 2017 року Національна академія педагогічних наук України проводить традиційні веб-конференції в режимі он лайн трансляції для вчителів з усіх навчальних предметів. У конференції взяли участь наукові співробітники відділу технологій відкритого навчального середовища Інституту інформаційних технологій і засобів навчання. 


31 Серпня 2017


День Державного Прапора і Незалежності України!

Шановні колеги, шановні співвітчизники! 
Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України! 
Розбудова незалежної, могутньої та заможної держави — прагнення кожного українця, 
мета, на досягнення якої ми спрямовуємо максимум своїх зусиль. 
Бажаемо Вам миру, благополуччя, творчих здобутків і звершень, які примножать велич України!

24 Серпня 2017


Вітаємо Жалдака Мирослава Івановича!

З нагоди ювілею колектив Інституту щиро вітає Жалдака Мирослава Івановича, доктора педагогічних наук, професора, академіка Національной академії педагогічних наук України, заслуженого діяча науки і техніки України.

18 Серпня 2017


Всеукраїнський проект "Технологія навчання учнів початкової школи Розумники"

Старт нового Всеукраїнського проекту Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України "Технологія навчання учнів початкової школи Розумники" відбувся в м. Скадовськ! До Літньої школи було відібрано 45 вчителів початкових класів Київської, Чернівецької, Одеської, Волинської, Донецької та інших областей нашої країни.

10 Липня 2017


Друга Міжнародна Літня школа «Clever: School of Natural and Mathematical Sciences»

 1-5 липня 2017 року відбулася Друга Міжнародна Літня школа «Clever: School of Natural and Mathematical Sciences» в рамках дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня «Варіативні моделі комп’ютерно орієнтованого середовища навчання предметів природничо-математичного циклу в загальноосвітньому навчальному закладі» за підтримки Інституту інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України, Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України.


5 Липня 2017


Вітаємо Кременя Василя Григоровича!

25 червня виповнилося 70 років від дня народження Кременя Василя Григоровича – видатного українського вченого у галузі соціальної філософії, філософії освіти, педагогіки, політології, доктора філософських наук, професора, академіка Національної академії наук України, дійсного члена Національної академії педагогічних наук України, члена ряду наукових товариств, почесного доктора багатьох університетів, президента Товариства «Знання» України, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки. 


25 Червня 2017


Новини 111 — 120 з 158
Початок | Поперед. | 10 11 12 13 14 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

XV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2024»

Запрошуємо до участі в заходах, що пройдуть за ініціативи співробітників ІЦО НАПН України.

  1. Науково-практична конференція «Упровадження цифрових технологій в освітній процес: сучасні підходи», спільно з ІМЗО - 27.03.2024 р., 14:00-16:00.
  2. Науково-практична конференція «Варіативні моделі комп’ютерно-орієнтованих методичних систем дослідницького навчання предметів природничо-математичного циклу в закладах освіти - Clever: School of Natural and Mathematical Sciences» (присвячена пам’яті видатного вченого, академіка Мирослава Івановича Жалдака) - 27.03.2024 р., 10:00-16:00.
  3. Майстер-класи в рамках дослідницького проєкту «Clever: School of Natural and Mathematical Sciences» - 28.03.2024 р., 11:00-17:00.
  4. Вебінар «Інформаційно-цифрові технології для оцінювання результативності педагогічних досліджень» - 28.03.2024 р., 11:00-11:45.


Опитування вчителів 2024 «Моніторинг готовності та потреб вчителів щодо використання цифрових засобів та ІКТ»

Інститут цифровізації освіти НАПН України спільно з ДНЗ «Інститут модернізації змісту освіти» з 12 лютого по 31 березня 2024 р. проводить всеукраїнське онлайн опитування вчителів щодо використання ними цифрових засобів та ІКТ.

Запрошуємо Вас долучитись до опитування за посиланням https://forms.gle/JxWXQ8btuFDnUqNA6.


Методологічний семінар з проблем профільної середньої освіти

4 квітня 2024 р. відбудеться методологічний семінар «ПРОФІЛЬНА СЕРЕДНЯ ОСВІТА: ВИКЛИКИ І ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ». Методологічний семінар пройде у змішаному форматі. У роботі семінару передбачаються виступи на пленарному засіданні, проблемні дискусії на круглих столах, онлайн презентації інноваційних освітніх практик реалізації профільного навчання в різних типах закладів освіти. Серед наукових напрямів роботи семінару: Формування і перспективи розвитку цифрового освітнього середовища закладів профільної середньої освіти; Підготовка педагогічних працівників до профільного навчання в умовах реформування української освіти.


Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції"

Запрошуємо взяти участь у роботі IІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції», яка відбудеться 26 квітня 2024 року в Донецькому державному університеті внутрішніх справ, м. Кропивницький в онлайн форматі.

Місія конференції: обговорення актуальних питань впровадження STEAM-технологій в освітній процес закладів освіти різного рівня та профілю.

Прийом матеріалів конференції до 10.04.2024 р.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.


ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ» - 2024

Вельмишановні колеги, запрошуємо до участі в міжнародній конференції, яка відбудеться у змішаному форматі 30 квітня 2024 року.

Наша мета: розвиток теоретичних засад і обмін практичним досвідом застосування імерсивних технологій у навчальному процесі закладів освіти різного рівня.


Навчання в докторантурі

Запрошуємо на навчання в докторантуру Інституту цифровізації освіти НАПН України для здобуття ступеня доктора наук зі спеціальності "011 Освітні, педагогічні науки" ("Інформаційно-комунікаційні технології в освіті").


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.