Новини

Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі»

30 травня 2016 року в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі».

30 Травня 2016


Семінар-тренінг для відповідальних осіб від установ Академії з питань створення профілів наукових колективів та включення наукових фахових видань до міжнародних наукометричних баз даних.

25 травня 2016 року в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбувся черговий семінар-тренінг для відповідальних осіб від установ Академії з питань створення профілів наукових колективів та включення наукових фахових видань до міжнародних наукометричних баз даних.

25 Травня 2016


Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі»

Відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі». 

23 Травня 2016


Міжнародний Інтернет-семінар «Хмарні технології в освіті» (Київ – Кривий Ріг – Черкаси – Харків – Старобельськ – Херсон – Чейні)

20 травня 2016 року відбувся Міжнародний Інтернет-семінар «Хмарні технології в освіті» (CTE 2015), в якому Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України виступає в якості співорганізатора та співзасновника.


20 Травня 2016


Всеукраїнський науково-методологічний семінар «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті та наукових дослідженнях»

В рамках Всеукраїнського фестивалю наук 19.05.2016 р. в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України було проведено Всеукраїнський науково-методологічний семінар «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті та наукових дослідженнях». Розпочав семінар директор Інституту Биков В.Ю. д.т.н., професор, дійсний член НАПН України, він привітав всіх з днями науки в Україні і наголосив на важливості представлень результатів наукових досліджень у міжнародних наукових виданнях, а також на важливості використання Google Академія(scholar.google.com.ua) для інформаційно-аналітичної підтримки психолого-педагогічних наукових досліджень. Також, було проголошено повідомлення Яцишин А.В. к.пед.н., с.н.с., про історичні аспекти становлення днів науки в Україні та історію Всеукраїнського фестивалю науки. 

19 Травня 2016


Допрофесійна підготовка учнів старшої школи

17 травня відділом профільного навчання Інституту педагогіки НАПН України було проведено науково-практичний семінар на тему «Теоретико-методичні засади допрофесійної підготовки учнів старшої школи».
19 Травня 2016


Електронні підручники для школи

У Міністерстві освіти та науки України вкотре піднімається питання створення електронних підручників для загальноосвітніх навчальних закладів.
13 Травня 2016


Обмін досвідом впровадження сучасних інформаційних технологій на семінарі у Рівному

Про кращі практики з використання інформаційних технологій у навчально-виховному процесі 10 травня на навчальному семінарі дізнавалися вчителі фізики та методисти Рівненської області. Захід було проведено за підтримки ТМ «Розумники» та Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.
11 Травня 2016


Хмарні сервіси як чинник розбудови технологічного простору інноваційної школи

Відбувся Всеукраїнський семінар-тренінг «Хмарні сервіси як чинник розбудови технологічного простору інноваційної школи». В рамках заходу було презентовано нові можливості Office365 для академічних установ та безкоштовну платформу для дистанційного навчання на базі EdX. 

6 Травня 2016


Науково-практичний семінар у Дніпропетровську

Видавництво «Розумники» за підтримки Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 28 квітня провели науково-практичний семінар для освітян Дніпропетровської області.
28 Квітня 2016


Новини 121 — 130 з 159
Початок | Поперед. | 11 12 13 14 15 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

Майстер-клас «Штучний інтелект – поповнення скриньки цифрових інструментів сучасного педагога»

25.04.2024 р. відбудеться майстер-клас «Штучний інтелект – поповнення скриньки цифрових інструментів сучасного педагога». Організатори майстер-класу – співробітниці ІЦО НАПН України: Марія Шишкіна, Майя Мар’єнко, Валентина Коваленко. Запрошуємо до участі


Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції"

Запрошуємо взяти участь у роботі IІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції», яка відбудеться 26 квітня 2024 року в Донецькому державному університеті внутрішніх справ, м. Кропивницький в онлайн форматі.

Місія конференції: обговорення актуальних питань впровадження STEAM-технологій в освітній процес закладів освіти різного рівня та профілю.

Прийом матеріалів конференції до 10.04.2024 р.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.


ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ» - 2024

Вельмишановні колеги, запрошуємо до участі в міжнародній конференції, яка відбудеться у змішаному форматі 30 квітня 2024 року.

Наша мета: розвиток теоретичних засад і обмін практичним досвідом застосування імерсивних технологій у навчальному процесі закладів освіти різного рівня.


ІНСТИТУТ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ОСВІТИ НАПН УКРАЇНИ оголошує конкурс на заміщення посад


ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «MoodleMoot Ukraine 2024. Теорія і практика використання системи управління навчанням Moodle»

Запрошуємо викладачів, науковців, аспірантів, студентів, фахівців з організації навчального процесу, дистанційного навчання – усіх, хто використовує або планує використовувати систему управління навчанням Moodle, взяти участь у конференції 31 травня 2024 р.


Навчання в докторантурі

Запрошуємо на навчання в докторантуру Інституту цифровізації освіти НАПН України для здобуття ступеня доктора наук з наукової спеціальності: 13.00.10 - інформаційно-комунікаційні технології в освіті.


ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ПРИЙОМУ НА НАВЧАННЯ ДО АСПІРАНТУРИ В 2024 РОЦІ

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 06 березня 2024 року № 266 було затверджено Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році.


3rd Workshop on Digital Transformation of Education (ICTERI 2024)

Інститут цифровізації освіти запрошує до участі у третьому англомовному воркшопі з ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ (DigiTransfEd 2024). Семінар рецензований, проводиться у гібридному форматі 23.09.2024 в рамках ICTERI 2024. Дедлайн подання робіт 29.07.2024.

Матеріали найкращих доповідей минулорічного DigiTransfEd 2023 проіндексовано у Scopus: https://ceur-ws.org/Vol-3553


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.