Новини

Засоби і технології сучасного навчального середовища – 2015

22-23 травня 2015 р. відбулася щорічна Міжнародна науково-практична конференція «Засоби і технології сучасного навчального середовища»

23 Травня 2015


MoodleMootUkraine 2015

21-22 травня 2015 р. Інститут інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України виступив співорганізатором ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «MoodleMootUkraine 2015. Теорія і практика використання системи управління навчанням Moodle», яка проходила на базі Київського національного університету будівництва і архітектури.

22 Травня 2015


ICTERI-2015

14-16 травня 2015 р. відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція «ІКТ в освіті, дослідженнях та індустріальних додатках: інтеграція, гармонізація та трансфер знань» (‘ICT in Education, Research, and Industrial Applications: Integration, Harmonization, and Knowledge Transfer’ (ICTERI-2015)).

16 Травня 2015


Хмарні сервіси як чинник розвитку інноваційної школи

15-16 травня відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Хмарні сервіси як чинник розвитку інноваційної школи» 


16 Травня 2015


Міжнародна науково-практична конференція FOSS Lviv-2015

З 23 по 26 квітня 2015 року старший науковий співробітник відділу комп’ютерно орієнтованих засобів навчання Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПНУ, кандидат педагогічних наук Гриб’юк Олена Олександрівна та аспірант відділу комп’ютерно орієнтованих засобів навчання Юнчик Валентина Леонідівна брали активну участь у Міжнародній науково-практичній конференції FOSS Lviv-2015, що проходила в Львівському національному університеті імені Івана Франка (вул. Університеська 1, дзеркальна зала).

26 Квітня 2015


Семінари-тренінги НАПН

7-8 квітня 2015 року відбулися семінари-тренінги для наукових працівників установ НАПН України

7 Квітня 2015


Звітна наукова конференція ІІТЗН НАПН України

19 березня відбулась Звітна наукова конференція Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.
19 Березня 2015


Новини 621 — 627 з 627
Початок | Поперед. | 59 60 61 62 63 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

Онлайн-форум

Запрошуємо вас 12.11.24 до участі у VІ всеукраїнському відкритому науково-практичному онлайн-форумі «Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії». Інститут цифровізації освіти запрошує презентувати свої досягнення та поділитися досвідом під час роботи секції «Інформаційно-цифрові середовища закладів освіти: трансформація, безпека, вплив AI».

Програму заходу, тези Форуму, посилання на підключення будуть надіслані всім зареєстрованим учасникам. Електронний варіант збірника буде розіслано авторам. Також усім спікерам і зареєстрованим учасникам буде надіслано сертифікат щодо участі у Форумі.

Участь у Форумі безкоштовна.


VI міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», 23-25.11.24

Запрошуємо 24 жовтня відвідати вебінар «Сервіси штучного інтелекту для професійного зростання педагогічних працівників». Проводить: Мар’єнко Майя Володимирівна, провідний науковий співробітник відділу хмаро орієнтованих систем і штучного інтелекту в освіті Інституту цифровізації освіти НАПН України. Питання, що обговорюватимуться: використання інструментів ШІ в освітньому процесі (на прикладі ChatGPT і Gemini).


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.