Новини

Міжнародний семінар «Доповнена реальність в освіті»

02 лютого 2018 р. у місті Кривий Ріг відбувся Міжнародний науковий семінар "Доповнена реальність в освіті", організований спільною науково-дослідною лабораторією “Хмарні технології в освіті” Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України і Криворізького національного університету.

2 Лютого 2018


Вітаємо Бикова Валерія Юхимовича!

Колектив Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України щиросердно вітає з Днем народження директора Інституту Бикова Валерія Юхимовича! 
Глибоко відданий справі далекоглядний науковець, людина прогресивних поглядів із сучасним баченням світу, жагою до всього нового, професіонал, мудрий і компетентний керівник, людина широкої душі – Валерій Юхимович заслужив любов і повагу колег. 
Від усього серця зичимо Вам бадьорості духу й невичерпних сил для подальшої плідної праці, для реалізації творчих задумів у галузі вітчизняної освіти і науки, плекання молодих науковців та розвитку наукового потенціалу України! Міцного Вам здоров'я, оптимізму й життєрадісного настрою, щасливого довголіття, родинної злагоди та добробуту, натхнення, успіхів та творчих злетів , миру і благополуччя в родині!
З глибокою повагою,
колектив ІІТЗН НАПН України.

1 Лютого 2018


КУЛЬТУРА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ У ЗМІСТІ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ: ВИРОБНИКИ ПІДТРИМАЛИ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ

23 січня 2018 року в Міністерстві освіти і науки України відбувся круглий стіл з питань формування культури здорового харчування учнів нової української школи. В обговоренні цього важливого питання взяли участь вчителі, керівники шкіл, батьки, експерти та представники відомих компаній – виробники молочних продуктів: «Данон», «PepsiCo», «Лакталіс», «Пат Бель Шостка», які безпосередньо вже 7 років підтримують ініціативи щодо підвищення обізнаності учнів, батьків та вчителів з питань раціонального харчування, свідомого споживання та здорового способу життя через впровадження проекту «Три молочні продукти на день», який підтримано Інститутом інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, Інститутом модернізації змісту освіти в рамках ініціативи Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

23 Січня 2018


З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Шановні освітяне, колеги, друзі! Щиро вітаємо вас із новорічними і різдвяними святами!
Хай цей рік подарує вам багато радості, миру, достатку, благодаті та здоров'я. Творчих здобутків та професійного зростання. Хай ваші серця будуть сповнені любові та надії на краще і новий рік принесе добро і процвітання.
Миру нашій країні і кожній домівці!

1 Січня 2018


Вчена рада Інституту

27 грудня 2017 р. В Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбулося засідання Вченої ради. Наукові керівники тем та відповідальні виконавці звітували про виконання науково-дослідних робіт, про роботу аспірантури, докторантури, спеціалізованої вченої ради та Ради молодих вчених Інституту, затвердили випуск чергового номеру електронного наукового фахового видання та розглянули питання спільної діяльності з провідними вищими закладами освіти.

27 Грудня 2017


Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі»

21.12.2017 року в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбулося 5 засідання Всеукраїнського науково-методичного семінару «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі». На семінарі було представлено для обговорення результати дисертаційних робіт підготовлених на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освіті Козіброда С.В. та Волошиної Т.В.

21 Грудня 2017


V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених «Наукова молодь-2017»

14 грудня 2017 р. у місті Києві була проведена V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених «Наукова молодь-2017» в приміщенні Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, організаторами конференції були Ради молодих вчених підвідомчих установ НАПН України і закладів освіти.

14 Грудня 2017


Засідання Вченої ради інституту

30 листопада 2017 року в Інституті відбулись вибори заступників директора та вченого секретаря. Членами Вченої ради інституту обговорювалися питання виконання дослідження «Розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності вчителів в умовах хмаро орієнтованого навчального середовища», організаційної роботи відділу компаративістики інформаційно-освітніх інновацій Інституту, результати дослідно-експериментальних робіт Всеукраїнського та регіонального рівня та інші питання.

30 Листопада 2017


25 років Національній академії педагогічних наук України

17 листопада відбулися загальні збори Національної академії педагогічних наук України, присвячені 25-й річниці НАПН України. Учасники зборів заслухали і обговорили доповідь президента НАПН України Василя Кременя «25 років діяльності Національної академії педагогічних наук України: здобутки і перспективи».

17 Листопада 2017


Науково-практична конференція «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності»

16-17 листопада 2017 р. на базі Національного авіаційного університету відбулася науково-практична конференція «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності», організаторами якої були: Національний авіаційний університет, Навчально-науковий інститут Комп'ютерних інформаційних технологій, Кафедра комп'ютерних мультимедійних технологій, Український мовно-інформаційний фонд Національної академії наук України, Інститут інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України.

17 Листопада 2017


Новини 391 — 400 з 625
Початок | Поперед. | 38 39 40 41 42 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

IX МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР «НАВЧАННЯ ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ІКТ: ОСОБИСТІСНО-ОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД (3L-PERSON-2024)

IX Міжнародний семінар «Навчання впродовж життя з використанням ІКТ: особистісно-орієнтований підхід (3L-Person)» з серії семінарів, що продовжує теми, започатковані у 2016 році та пропонує такі підтемами, що відповідають новим викликам у сфері освіти (наприклад, «Синтетичне навчальне середовище: AR/VR/MR, AI в освіті тощо»). Головною ідеєю серії є створення-розробка-впровадження ІКТ на етапах Академічна → Освіта/Навчання → Промисловість. Швидкий перехід світу на дистанційну форму освіти та роботи призвів до появи гібридної робочої сили та потреб подальшої людино-системної інтеграції (HSI), де під «Системою» мається на увазі, перш за все, система освіти. НSI в освіті розглядається як взаємна адаптація людини та ІКТ до К16 + перекваліфікації протягом усього активного життя людини. 


Всеукраїнський конкурс на кращий вебсайт серед закладів фахової передвищої освіти

Міністерство освіти і науки України спільно з Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти оголошує Всеукраїнський конкурс на кращий вебсайт серед закладів фахової передвищої освіти «EDUCATION WEBSITE 2024». Ольга Пінчук, заступник директора ІЦО НАПН України, увійшла до складу конкурсної комісії. Конкурс проводиться один раз на чотири роки. Початок Конкурсу – 1 жовтня 2024.


Онлайн-форум

Запрошуємо вас 12.11.24 до участі у VІ всеукраїнському відкритому науково-практичному онлайн-форумі «Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії». Інститут цифровізації освіти запрошує презентувати свої досягнення та поділитися досвідом під час роботи секції «Інформаційно-цифрові середовища закладів освіти: трансформація, безпека, вплив AI».

Програму заходу, тези Форуму, посилання на підключення будуть надіслані всім зареєстрованим учасникам. Електронний варіант збірника буде розіслано авторам. Також усім спікерам і зареєстрованим учасникам буде надіслано сертифікат щодо участі у Форумі.

Участь у Форумі безкоштовна.


VI міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», 23-25.11.24

Запрошуємо 24 жовтня відвідати вебінар «Сервіси штучного інтелекту для професійного зростання педагогічних працівників». Проводить: Мар’єнко Майя Володимирівна, провідний науковий співробітник відділу хмаро орієнтованих систем і штучного інтелекту в освіті Інституту цифровізації освіти НАПН України. Питання, що обговорюватимуться: використання інструментів ШІ в освітньому процесі (на прикладі ChatGPT і Gemini).


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.