Новини

Звітна Вчена рада Інституту

26 грудня 2016 року в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбулася звітна Вчена рада Інституту.

26 Грудня 2016


У Міністерстві освіти і науки України відбувся підсумковий семінар освітнього програми «Три молочних продукти на день» за підтримки виробників молочної продукції

22 грудня 2016 року в Міністерстві освіти і науки України відбувся підсумковий семінар «Культура здорового харчування у змісті шкільної освіти: Проект «3 молочні продукти на день» - результати та перспективи».


22 Грудня 2016


Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі»

22 грудня 2016 року о 14.00 в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі». На семінарі було заслухано доповіді Тимчук Л.І. і Мельник О.М.

22 Грудня 2016


ІV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених «Наукова молодь-2016»

15 грудня 2016 р. в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України пройшла ІV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених «Наукова молодь-2016». Організатор конференції: Рада молодих вчених Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.


15 Грудня 2016


Інновації в школі: як сучасні технології допомагають навчатись

Зустріч у Луцьку зібрала понад 70 освітян з Волинської та інших областей України. У заході взяли участь провідні фахівці з інформатизації освітньої галузі – представники Інституту модернізації змісту освіти МОН України та мультимедійного видавництва «Розумники», яке спеціалізується на електронному навчальному контенті.


15 Грудня 2016


Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України видано ліцензію на освітню діяльність

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 25.11.2016 р. № 1499л Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України видано ліцензію на освітню діяльність у сфері вищої освіти на третьому (освітньо-науковому) рівні у галузі знань "01 Освіта", за спеціальністю "011 Науки про освіту", спеціалізацією «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті». Ліцензований обсяг – 10 осіб.


28 Листопада 2016


Формуємо культуру здорового харчування у дітей.  Уроки про «МОЛОКО ТА МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ» буде впроваджено у школах України

23 листопада 2016 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся науково практичний семінар для педагогів з 20 районів Харківської області та м. Харкова на тему «Молоко та молочні продукти», організований спільно з Міністерством освіти і науки України та ІІТЗН Національної академії педагогічних наук України.


23 Листопада 2016


Вчитель, як лікар, завжди потребує нової практики

Професію вчителя можна порівняти з лікарем. Чому? Лікар, не може лікувати людей так, як лікували цьому «вчора». І педагог, не може вчити так, як вчили його у свій час. Тому аналіз нових кращих практик та обмін досвідом з використання сучасних інформаційних технологій в навчально-виховному процесі стає для вчителя важливою частиною його професії.


11 Листопада 2016


Науково-практична конференція «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності»

09-10 листопада 2016 р. на базі Національного авіаційного університету відбулася науково-практична конференція «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності».

Організаторами конференції були: Національна академія наук України, Національна академія педагогічних наук України, Український мовно-інформаційний фонд, Кафедра комп'ютерних мультимедійних технологій Навчально-наукового інституту комп'ютерних інформаційних технологій Національного авіаційного університету, Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.


10 Листопада 2016


Одеські педагоги вивчали досвід впровадження інноваційних технологій

8-9 листопада на базі одеських шкіл № 81 і № 117 відбулися науково-практичні семінари для вчителів з питань впровадження інформаційних технологій в навчально-виховний процес. 


7 Листопада 2016


Новини 481 — 490 з 627
Початок | Поперед. | 47 48 49 50 51 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

VI міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», 23-25.10.24

Запрошуємо 24 жовтня відвідати вебінар «Сервіси штучного інтелекту для професійного зростання педагогічних працівників». Проводить: Мар’єнко Майя Володимирівна, провідний науковий співробітник відділу хмаро орієнтованих систем і штучного інтелекту в освіті Інституту цифровізації освіти НАПН України. Питання, що обговорюватимуться: використання інструментів ШІ в освітньому процесі (на прикладі ChatGPT і Gemini).


Онлайн-форум

Запрошуємо вас 12.11.24 до участі у VІ всеукраїнському відкритому науково-практичному онлайн-форумі «Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії». Інститут цифровізації освіти запрошує презентувати свої досягнення та поділитися досвідом під час роботи секції «Інформаційно-цифрові середовища закладів освіти: трансформація, безпека, вплив AI».

Програму заходу, тези Форуму, посилання на підключення будуть надіслані всім зареєстрованим учасникам. Електронний варіант збірника буде розіслано авторам. Також усім спікерам і зареєстрованим учасникам буде надіслано сертифікат щодо участі у Форумі.

Участь у Форумі безкоштовна.


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.