Новини

VII Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті»

20-22 жовтня 2015 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся VII Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті». Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України було нагороджено Дипломом лауреата конкурсу І ступеня в номінації «Інновації у створенні та функціонуванні інформаційно-освітнього середовища навчального закладу».


22 Жовтня 2015


Міжнародний круглий стіл «Розвиток системи забезпечення якості вищої освіти в контексті Болонського процесу»

співробітники Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України взяли участь в Міжнародному круглому столі «Розвиток системи забезпечення якості вищої освіти в контексті Болонського процесу».


21 Жовтня 2015


Фестиваль педагогічних ідей в Майкрософті

У рамках Всеукраїнського проекту «Хмарні сервіси в освіті», що має науковий супровід в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбувся «Фестиваль педагогічних ідей в Майкрософті» 


17 Жовтня 2015


Перша науково-практична конференція «Новітні підходи в організації та навчанні учнів початкової школи з використанням електронних освітніх ресурсів»

16 жовтня 2015р. відбулася Перша науково-практична конференція «Новітні підходи в організації та навчанні учнів початкової школи з використанням електронних освітніх ресурсів». У рамках Всеукраїнського проекту «Розумники» (Smart kids) на території компанії Майкрософт Україна відбулася Перша науково-практична конференція для вчителів початкової школи.

16 Жовтня 2015


З днем працівника освіти!

Колектив Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України щиро вітає всіх колег з днем працівника освіти!!!

Бажаємо творчості, успіхів, терпіння та задоволення від освітньої діяльності!!!


4 Жовтня 2015


Форум KyivSmartCity-2015

У м. Києві відбувся Форум KyivSmartCity-2015, на якому презентували концепцію «розумного міста». Київська влада та інвестори обговорили перспективи впровадження сучасних інформаційних технологій для управління і вирішення актуальних проблем міста. До участі в заході долучилися й співробітники Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.

3 Жовтня 2015


Презентація досвіду використання хмарних сервісів Заліщицької державної гімназії Тернопільської області

У межах Всеукраїнського проекту «Хмарні сервіси в освіті» відбулася презентація досвіду використання хмарних сервісів Заліщицької державної гімназії Тернопільської області.

30 Вересня 2015


Проектна зустріч в м. Катовіце (Сілезьке воєводство Республіки Польща)

25 вересня 2015 року в м. Катовіце (Сілезьке воєводство Республіки Польща) відбулася проектна зустріч робочої групи Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України та Вищої школи інформаційних технологій в Катовіце щодо міжнародної співпраці та розширення можливостей для участі у міжнародних конкурсах та грантах.

Початком співробітництва став візит 21-25 серпня 2015 року провідного наукового співробітника Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України Олени Олександрівни Гриб’юк у Катовіце та відвідання Вищої школи інформаційних технологій.


25 Вересня 2015


Перша міжнародна спеціалізована виставка «ЗНО – 2016. Освіта в Україні. Освіта за кордоном»

Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України взяв участь у Першій міжнародній спеціалізованій виставці «ЗНО – 2016. Освіта в Україні. Освіта за кордоном».


24 Вересня 2015


Нарада для фахівців, які забезпечують підготовку та атестацію наукових та науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації

17 вересня 2015 р. в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбулася нарада для фахівців, які забезпечують підготовку та атестацію наукових та науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації зі спеціальності 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освіті.

17 Вересня 2015


Новини 601 — 610 з 627
Початок | Поперед. | 59 60 61 62 63 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

Онлайн-форум

Запрошуємо вас 12.11.24 до участі у VІ всеукраїнському відкритому науково-практичному онлайн-форумі «Інноваційні трансформації в сучасній освіті: виклики, реалії, стратегії». Інститут цифровізації освіти запрошує презентувати свої досягнення та поділитися досвідом під час роботи секції «Інформаційно-цифрові середовища закладів освіти: трансформація, безпека, вплив AI».

Програму заходу, тези Форуму, посилання на підключення будуть надіслані всім зареєстрованим учасникам. Електронний варіант збірника буде розіслано авторам. Також усім спікерам і зареєстрованим учасникам буде надіслано сертифікат щодо участі у Форумі.

Участь у Форумі безкоштовна.


VI міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», 23-25.11.24

Запрошуємо 24 жовтня відвідати вебінар «Сервіси штучного інтелекту для професійного зростання педагогічних працівників». Проводить: Мар’єнко Майя Володимирівна, провідний науковий співробітник відділу хмаро орієнтованих систем і штучного інтелекту в освіті Інституту цифровізації освіти НАПН України. Питання, що обговорюватимуться: використання інструментів ШІ в освітньому процесі (на прикладі ChatGPT і Gemini).


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.