Новини

V літня школа ХМАРНІ СЕРВІСИ В ОСВІТІ «Вчити по-новому: формуємо навички XXI століття»

16-21 червня 2019 р. Інститутом інформаційних технологій і засобів навчання спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Дніпровським ліцеєм інформаційних технологій ім. Олеся Гончара і Херсонською гімназією №1 м. Херсон проведено V літню школу ХМАРНІ СЕРВІСИ В ОСВІТІ «Вчити по-новому: формуємо навички XXI століття».

21 Червня 2019


ICTERI-2019

12-15 червня 2019 р. відбулася ХV Міжнародна науково-практична конференція «ІКТ в освіті, дослідженнях та індустріальних додатках: інтеграція, гармонізація та трансфер знань» (‘ICT in Education, Research, and Industrial Applications: Integration, Harmonization, and Knowledge Transfer’ (ICTERI-2019)).


15 Червня 2019


Регіональний форум «Інноваційні смарт-рішення для освіти»

5 червня 2019 року у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся регіональний форум «Інноваційні смарт-рішення для освіти», підготовлений спільно із ГО «Розумне місто та екосистема» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Рівненської обласної ради, Рівненської обласної державної адміністрації, Інституту інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», метою якого є об’єднання зусиль для сталого інноваційного розвитку системи освіти України.

5 Червня 2019


VII міжнародна науково-практична конференція «MoodleMoot Ukraine 2019»

24 травня 2019 р. На базі Інституту інформаційних технологій і засобів навчання відбулася Сьома міжнародна науково-практична конференція «MoodleMoot Ukraine 2019. Теорія і практика використання системи управління навчанням Moodle». Переважна більшість учасників конференції долучилися до роботи онлайн. З вітальним словом від провідного закладу-організатора виступив Олександр Щербина, к.т.н., доцент Київського національного університету будівництва і архітектури.

24 Травня 2019


Форум Cisco Cyber 19. From challenges to solutions

21 травня відбувся Cisco Форум інформаційної безпеки Cisco Cyber19. Цьогорічне гасло форуму: Від викликів до рішень! У роботі форуму взяли участь директор інституту Валерій Биков і заступник директора з науково-експериментальної роботи Ольга Пінчук.

21 Травня 2019


XV (XXV) Міжнародна науково-практична конференція «Засоби і технології сучасного навчального середовища»

17-18 травня 2019 року на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (м. Кропивницький) відбулася XV (XXV) Міжнародна науково-практична конференція «Засоби і технології сучасного навчального середовища».

18 Травня 2019


V міжнародна ювілейна науково-практична конференція «НЕПЕРЕРВНА ОСВІТА НОВОГО СТОРІЧЧЯ: ДОСЯГНЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

16 травня в ЗОІППО відбулася V міжнародна ювілейна науково-практична конференція «НЕПЕРЕРВНА ОСВІТА НОВОГО СТОРІЧЧЯ: ДОСЯГНЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ». На пленарному засіданні з доповіддю «Інформатизація і цифровізація освітнього процесу – сучасні тренди Нової української школи» виступила Світлана Литвинова, доктор педагогічних наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу технологій відкритого навчального середовища Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.

16 Травня 2019


Золота команда «Clever: School of Natural and Mathematical Sciences»

15 березня 2019 року відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «Варіативні моделі комп’ютерно орієнтованого середовища навчання предметів природничо-математичного циклу» в рамках Десятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та Дев’ятої міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu» на базі Київського Палацу дітей та юнацтва (ЮН-ПРЕС – Медіа-зал).

У рамках роботи конференції відбулося офіційне нагородження переможців природничо-математичного конкурсу «Clever: School of Natural and Mathematical Sciences».


15 Березня 2019


Всеукраїнська конференція «Проблеми та перспективи розвитку навчального середовища початкової школи на засадах технології Smart Kids»

14 березня в рамках Х Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» було проведено Всеукраїнську конференцію за проектом "Технологія навчання учнів початкової школи SmartKids" (звіт за І етап). У заході взяли участь понад 150 вчителів початкових класів з усіх куточків України.


14 Березня 2019


Звітна наукова конференція

20 лютого 2019 року в Інституті інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України відбулася Звітна наукова конференція присвячена 20-ти річчю інституту.


20 Лютого 2019


Новини 91 — 100 з 163
Початок | Поперед. | 8 9 10 11 12 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ» - 2024

Вельмишановні колеги, запрошуємо до участі в міжнародній конференції, яка відбудеться у змішаному форматі 30 квітня 2024 року.

Наша мета: розвиток теоретичних засад і обмін практичним досвідом застосування імерсивних технологій у навчальному процесі закладів освіти різного рівня.


ІНСТИТУТ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ОСВІТИ НАПН УКРАЇНИ оголошує конкурс на заміщення посад


ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «MoodleMoot Ukraine 2024. Теорія і практика використання системи управління навчанням Moodle»

Запрошуємо викладачів, науковців, аспірантів, студентів, фахівців з організації навчального процесу, дистанційного навчання – усіх, хто використовує або планує використовувати систему управління навчанням Moodle, взяти участь у конференції 31 травня 2024 р.


Навчання в докторантурі

Запрошуємо на навчання в докторантуру Інституту цифровізації освіти НАПН України для здобуття ступеня доктора наук з наукової спеціальності: 13.00.10 - інформаційно-комунікаційні технології в освіті.


ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ПРИЙОМУ НА НАВЧАННЯ ДО АСПІРАНТУРИ В 2024 РОЦІ

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 06 березня 2024 року № 266 було затверджено Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році.


3rd Workshop on Digital Transformation of Education (ICTERI 2024)

Інститут цифровізації освіти запрошує до участі у третьому англомовному воркшопі з ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ (DigiTransfEd 2024). Семінар рецензований, проводиться у гібридному форматі 23.09.2024 в рамках ICTERI 2024. Дедлайн подання робіт 29.07.2024.

Матеріали найкращих доповідей минулорічного DigiTransfEd 2023 проіндексовано у Scopus: https://ceur-ws.org/Vol-3553


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.