Новини

Міжнародна науково-практична конференція «МОДЕРНІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ `2016»

18-19 травня 2016 року у Науково-методичному центрі інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» відбулася Міжнародна науково-практична конференція «МОДЕРНІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНО-РЕСУРСНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ», у якій Інститут інформаційних технологій і засобів навчання є співорганізатором.


19 Травня 2016


MoodleMootUkraine 2016

19 травня 2016 р. Інститут інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України виступив співорганізатором ІV Міжнародної науково-практичної конференції «MoodleMootUkraine 2016. Теорія і практика використання системи управління навчанням Moodle», яка проходила на базі Київського національного університету будівництва і архітектури. 


19 Травня 2016


ХІIІ міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми» Техно Проф Інформ (Techno Prof Inform)

Співробітники Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України взяли участь у роботі ХІIІ міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми» Техно Проф Інформ (Techno Prof Inform), що проводиться на базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

16 Травня 2016


ІIІ Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології в освіті, науці і техніці» (ІТОНТ-2016)

12-14 травня 2016 року на базі Черкаського державного технологічного університету відбулась ІIІ Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології в освіті, науці і техніці» (ІТОНТ-2016), у якій Інститут інформаційних технологій і засобів навчання є співорганізатором.

14 Травня 2016


VІ Міжнародна науково-практична конференція FOSS LVIV-2016

VІ Міжнародна науково-практична конференція FOSS LVIV-2016, у якій взяли участь фахівці у сфері ІТ-технологій з України та Республіки Білорусь, пройшла в Львівському національному університеті імені Івана Франка.
Розроблення й основні аспекти застосування вільного програмного забезпечення стали предметом обговорення в колі молодих і досвідчених програмістів, експертів і науковців, які зібрались у Львівському національному університеті імені Івана Франка для участі в уже шостій Міжнародній науково-практичній конференції FOSS LVIV-2016.

22 Квітня 2016


Звітна наукова конференція Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України

На пленарному засіданні звітної наукової конференції Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України були заслухані доповіді: Бикова Валерія Юхимовича, Спіріна Олега Михайловича, Овчарук Оксани Василівни, Шишкіної Марії Павлівни, Стрюка Андрія Миколайовича і Олексюка Василя Петровича.

21 Березня 2016


Всеукраїнський форум “Цифрове перетворення освіти”

9 лютого 2016 року відбувся Всеукраїнський форум “Цифрове перетворення освіти”, організований у партнерстві Google Ukraine, спільнотою Google Educator Group (GEG) Ukraine «Навчаємося з Google », Інститутом модернізації змісту освіти МОН України. Науковці Інституту інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України Олена Гриб’юк, Ніна Дементієвська та Юрій Богачков поділились власним педагогічним та науковим досвідом з однодумцями й колегами.

9 Лютого 2016


ІIІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених «Наукова молодь-2015»

10 грудня 2015 р. була проведена ІIІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених «Наукова молодь-2015» (місце проведення: Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, м. Київ.

10 Грудня 2015


Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми і перспективи фахової підготовки вчителя математики"

26-27 листопада 2015 року у місті Вінниця відбулася Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми і перспективи фахової підготовки вчителя математики" за підтримки Міністерства освіти і науки України, Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, Білоруського державного педагогічного університету імені Максима Танка, Шуменського університету імені Єпископа Костянтина Преславського, Пловдівського університету «Паісій Хілєндарський», Інституту педагогіки НАПН України, Kaye Akademic College of Education (Israel).


27 Листопада 2015


Міжнародна науково-практична конференція «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору»

19-21 листопада 2015 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору» в м. Київ (Україна) за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної бібліотеки України імені В.І.Вернадського, Ягелонського університету (Польща), Східно-Європейського інституту психології (Франція-Україна), Інституту проблем виховання НАПН України, Інституту педагогіки Гданського університету (Польща), Інституту педагогіки та соціальної роботи Поморської Академії у Слупську (Польща), Genf International Consulting (Італія - США), Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», Західно-Українського ресурсного центру за підтримки Міжнародної експертної агенції «Консалтинг і тренінг», Global University (Італія-США), Центру розвитку дитини і сім’ї «Європейський», журналу «Психологія сьогодні».

21 Листопада 2015


Новини 141 — 150 з 162
Початок | Поперед. | 13 14 15 16 17 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі»

18.04.2024 р. відбудеться Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі».


Майстер-клас «Штучний інтелект – поповнення скриньки цифрових інструментів сучасного педагога»

25.04.2024 р. відбудеться майстер-клас «Штучний інтелект – поповнення скриньки цифрових інструментів сучасного педагога»


Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції"

Запрошуємо взяти участь у роботі IІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції», яка відбудеться 26 квітня 2024 року в Донецькому державному університеті внутрішніх справ, м. Кропивницький в онлайн форматі.

Місія конференції: обговорення актуальних питань впровадження STEAM-технологій в освітній процес закладів освіти різного рівня та профілю.

Прийом матеріалів конференції до 10.04.2024 р.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.


ІV МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІМЕРСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ» - 2024

Вельмишановні колеги, запрошуємо до участі в міжнародній конференції, яка відбудеться у змішаному форматі 30 квітня 2024 року.

Наша мета: розвиток теоретичних засад і обмін практичним досвідом застосування імерсивних технологій у навчальному процесі закладів освіти різного рівня.


ІНСТИТУТ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ОСВІТИ НАПН УКРАЇНИ оголошує конкурс на заміщення посад


Навчання в докторантурі

Запрошуємо на навчання в докторантуру Інституту цифровізації освіти НАПН України для здобуття ступеня доктора наук з наукової спеціальності: 13.00.10 - інформаційно-комунікаційні технології в освіті.


ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ПРИЙОМУ НА НАВЧАННЯ ДО АСПІРАНТУРИ В 2024 РОЦІ

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 06 березня 2024 року № 266 було затверджено Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році.


3rd Workshop on Digital Transformation of Education (ICTERI 2024)

Інститут цифровізації освіти запрошує до участі у третьому англомовному воркшопі з ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ (DigiTransfEd 2024). Семінар рецензований, проводиться у гібридному форматі 23.09.2024 в рамках ICTERI 2024. Дедлайн подання робіт 29.07.2024.

Матеріали найкращих доповідей минулорічного DigiTransfEd 2023 проіндексовано у Scopus: https://ceur-ws.org/Vol-3553


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.