Новини

Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми і перспективи фахової підготовки вчителя математики"

26-27 листопада 2015 року у місті Вінниця відбулася Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми і перспективи фахової підготовки вчителя математики" за підтримки Міністерства освіти і науки України, Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, Білоруського державного педагогічного університету імені Максима Танка, Шуменського університету імені Єпископа Костянтина Преславського, Пловдівського університету «Паісій Хілєндарський», Інституту педагогіки НАПН України, Kaye Akademic College of Education (Israel).


27 Листопада 2015


Міжнародна науково-практична конференція «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору»

19-21 листопада 2015 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору» в м. Київ (Україна) за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної бібліотеки України імені В.І.Вернадського, Ягелонського університету (Польща), Східно-Європейського інституту психології (Франція-Україна), Інституту проблем виховання НАПН України, Інституту педагогіки Гданського університету (Польща), Інституту педагогіки та соціальної роботи Поморської Академії у Слупську (Польща), Genf International Consulting (Італія - США), Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», Західно-Українського ресурсного центру за підтримки Міжнародної експертної агенції «Консалтинг і тренінг», Global University (Італія-США), Центру розвитку дитини і сім’ї «Європейський», журналу «Психологія сьогодні».

21 Листопада 2015


Науково-практична конференції «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності»

11- 12 листопада 2015 р. відбулася науково-практична конференція «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності». Організаторами заходи виступили Інститут інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України та Кафедра комп'ютерних мультимедійних технологій Навчально-наукового інституту комп'ютерних інформаційних технологій Національного авіаційного університету. 


12 Листопада 2015


Щорічна науково-практична конференція за міжнародною участю «Європейські принципи і стандарти підготовки публічних українців: орієнтири для України»

5-6 листопада 2015 року в Національній академії державного управління при Президентові України було проведено щорічну науково-практичну конференцію за міжнародною участю «Європейські принципи і стандарти підготовки публічних українців: орієнтири для України».


6 Листопада 2015


IV Міжнародна науково-практична конференція  "Інформаційно-комунікаційні технології в сучасній освіті: досвід, проблеми, перспективи"

21-22 жовтня у місті Львові відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція "Інформаційно-комунікаційні технології в січасній освіті: досвід, проблеми, перспективи"

22 Жовтня 2015


Перша науково-практична конференція «Новітні підходи в організації та навчанні учнів початкової школи з використанням електронних освітніх ресурсів»

16 жовтня 2015р. відбулася Перша науково-практична конференція «Новітні підходи в організації та навчанні учнів початкової школи з використанням електронних освітніх ресурсів». У рамках Всеукраїнського проекту «Розумники» (Smart kids) на території компанії Майкрософт Україна відбулася Перша науково-практична конференція для вчителів початкової школи.

16 Жовтня 2015


Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету

Співробітники Відділу компаративістики інформаційно-освітніх інновацій ІІТЗН НАПН України залучилися до участі у міжнародній науково-практичній конференції «Відкрите освітнє е-середовище сучасного університету», що проходила 20 серпня 2015 року на базі Київського університету імені Бориса Грінченка.

20 Серпня 2015


Перша літня школа "Хмарні сервіси в освіті"

У рамках реалізації Інститутом інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України Всеукраїнського проекту «Хмарні сервіси в освіті» було започатковано Першу літню школу, що проходила з 15 по 19 червня 2015 року (с. Залізний Порт, Херсонська обл.). До заходу долучились понад 65 педагогів з різних регіонів України.

19 Червня 2015


IV-а Міжнародна конференція «Математика. Інформаційні технології. Освіта» - Луцьк-Світязь 2015

12 червня 2015 року розпочала роботу IV-а Міжнародна конференція «Математика. Інформаційні технології. Освіта» - Луцьк-Світязь 2015. Cтарший науковий співробітник відділу комп’ютерно орієнтованих засобів навчання Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПНУ, кандидат педагогічних наук Гриб’юк Олена Олександрівна та аспірант відділу комп’ютерно орієнтованих засобів навчання Юнчик Валентина Леонідівна брали активну участь у роботі програмного та організаційного комітетів IV-а Міжнародної конференції «Математика. Інформаційні технології. Освіта» - Луцьк-Світязь 2015, що проходила в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

12 Червня 2015


Засоби і технології сучасного навчального середовища – 2015

22-23 травня 2015 р. відбулася щорічна Міжнародна науково-практична конференція «Засоби і технології сучасного навчального середовища»

23 Травня 2015


Новини 151 — 160 з 164
Початок | Поперед. | 13 14 15 16 17 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

ІНСТИТУТ ЦИФРОВІЗАЦІЇ ОСВІТИ НАПН УКРАЇНИ оголошує конкурс на заміщення посад


ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «MoodleMoot Ukraine 2024. Теорія і практика використання системи управління навчанням Moodle»

Запрошуємо викладачів, науковців, аспірантів, студентів, фахівців з організації навчального процесу, дистанційного навчання – усіх, хто використовує або планує використовувати систему управління навчанням Moodle, взяти участь у конференції 31 травня 2024 р.


Навчання в докторантурі

Запрошуємо на навчання в докторантуру Інституту цифровізації освіти НАПН України для здобуття ступеня доктора наук з наукової спеціальності: 13.00.10 - інформаційно-комунікаційні технології в освіті.


ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ПРИЙОМУ НА НАВЧАННЯ ДО АСПІРАНТУРИ В 2024 РОЦІ

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 06 березня 2024 року № 266 було затверджено Порядок прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році.


Пропозиції до освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії

Всі зацікавлені особи мають можливість надати свої пропозиції та рекомендації до проекту освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії "Інформаційно-комунікаційні технології в освіті" (спеціальність "011 Освітні, педагогічні науки") в Інституті цифровізації освіті НАПН України, з метою її вдосконалення.


3rd Workshop on Digital Transformation of Education (ICTERI 2024)

Інститут цифровізації освіти запрошує до участі у третьому англомовному воркшопі з ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ (DigiTransfEd 2024). Семінар рецензований, проводиться у гібридному форматі 23.09.2024 в рамках ICTERI 2024. Дедлайн подання робіт 29.07.2024.

Матеріали найкращих доповідей минулорічного DigiTransfEd 2023 проіндексовано у Scopus: https://ceur-ws.org/Vol-3553


IX МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР «НАВЧАННЯ ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ІКТ: ОСОБИСТІСНО-ОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД (3L-PERSON-2024)

IX Міжнародний семінар «Навчання впродовж життя з використанням ІКТ: особистісно-орієнтований підхід (3L-Person)» з серії семінарів, що продовжує теми, започатковані у 2016 році та пропонує такі підтемами, що відповідають новим викликам у сфері освіти (наприклад, «Синтетичне навчальне середовище: AR/VR/MR, AI в освіті тощо»). Головною ідеєю серії є створення-розробка-впровадження ІКТ на етапах Академічна → Освіта/Навчання → Промисловість. Швидкий перехід світу на дистанційну форму освіти та роботи призвів до появи гібридної робочої сили та потреб подальшої людино-системної інтеграції (HSI), де під «Системою» мається на увазі, перш за все, система освіти. НSI в освіті розглядається як взаємна адаптація людини та ІКТ до К16 + перекваліфікації протягом усього активного життя людини. 


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.