Новини

Друга Міжнародна Літня школа «Clever: School of Natural and Mathematical Sciences»

 1-5 липня 2017 року відбулася Друга Міжнародна Літня школа «Clever: School of Natural and Mathematical Sciences» в рамках дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня «Варіативні моделі комп’ютерно орієнтованого середовища навчання предметів природничо-математичного циклу в загальноосвітньому навчальному закладі» за підтримки Інституту інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України, Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України.


5 Липня 2017


Вітаємо Кременя Василя Григоровича!

25 червня виповнилося 70 років від дня народження Кременя Василя Григоровича – видатного українського вченого у галузі соціальної філософії, філософії освіти, педагогіки, політології, доктора філософських наук, професора, академіка Національної академії наук України, дійсного члена Національної академії педагогічних наук України, члена ряду наукових товариств, почесного доктора багатьох університетів, президента Товариства «Знання» України, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки. 


25 Червня 2017


Третя літня школа

19-23 червня 2017 року відбувся яскравий захід трирічного Всеукраїнського проекту "Хмарні сервіси в освіті" – Третя літня школа (наук. керівник доктор педагогічних наук, завідувач відділу відкритого навчального середовища ІІТЗН НАПН України Світлана Литвинова). Організатором навчання виступив Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України за підтримки компанії Microsoft та Інституту модернізації змісту освіти. 22-23 червня за результатами виконання творчих індивідуальних та колективних робіт, комп’ютерного тестування та презентацій відбулася сертифікація 75 вчителів-хмарників.

23 Червня 2017


Ювілейний Дитячий Форум у Львові

01-04 червня 2017 р. Відбувся Дитячий форум у Львові у форматі великої просторової гри-квесту «Космовізія: супергерої та книжкова туманність», де кожен учасник, від самого маленького до великого, мав можливість поринути у незвичайний світ дитинства та науки.

Другий рік поспіль Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України виступив програмним партнером Форуму. Свято науки та дитинства має на меті популяризацію освіти та науки серед школярів, заохочення до здобуття нових знань і вибору наукової кар’єри у майбутньому.


4 Червня 2017



Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України оголошує прийом до докторантури Інституту у 2017 році.

25 Квітня 2017


Вітаємо Співаковського Олександра Володимировича!

28 березня виповнилося 60 років від дня народження Олександра Володимировича Співаковського, доктора педагогічних наук, професора, члена-кореспондента НАПН України, заслуженого працівника освіти України, почесного професора академії імені Яна Длугоша, Народного депутата Верховної Ради України, першого заступника Голови Комітету з питань науки і освіти, засновника фонду «Освіта.Наука.Інновації» (OSEF).

Вельмишановний Олександре Володимировичу!

Прийміть найщиріші вітання від керівництва та колективу Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України!

Ваш життєвий і професійний шлях – взірець наполегливої самовідданої праці на благо вітчизняної освіти та науки. Вам успішно вдається поєднувати талант педагога, вченого, керівника й лідера. Бажаємо Вам довгих і щасливих літ, невичерпної енергії та здоров’я, натхнення й оптимізму, нових яскравих досягнень у служінні високим ідеалам нашої Батьківщини!

28 Березня 2017


Вітаємо Литвинову Світлану Григорівну!

Вітаємо Литвинову Світлану Григорівну з присудженням наукового ступеня доктора педагогічних наук зі спеціальності 13.00.10 «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» (Наказ МОН України № 331 від 28.02.2017).


20 Березня 2017


Вітаємо Мерзликіна Олександра Володимировича!

Вітаємо Мерзликіна Олександра Володимировича з присудженням наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.10 «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» (Наказ МОН України № 331 від 28.02.2017).


20 Березня 2017



Вітаємо Вдовичин Тетяну Ярославівну з присудженням наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.10 «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» (Наказ МОН України № 331 від 28.02.2017).


20 Березня 2017


Нові надходження до Електронної бібліотеки НАПН України

У рамках НДР «Система інформаційно-аналітичної підтримки педагогічних досліджень на основі електронних систем відкритого доступу» ДР № 0115U002234 (2015-2017 рр.) розроблено рекомендації «Використання статистичного модуля IRStats2 Електронної бібліотеки Національної академії педагогічних наук України»

8 Лютого 2017


Новини 121 — 130 з 160
Початок | Поперед. | 11 12 13 14 15 | Наст. | Кінець

Анонси та оголошення

Вступ до аспірантури у 2024 р. Спеціально організована сесія ЄВІ.

Згідно з Порядком прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2024 році, умовою допуску до вступних іспитів до аспірантури Інституту цифровізації освіти НАПН України є успішне складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ).
У вересні 2024 році відбудеться спеціально організована сесія ЄВІ.
Зареєструватися для участі в спецсесії ЄВІ можуть вступники, які:
  • реєструвалися для участі в основній чи додатковій сесії ЄВІ, але не змогли взяти в ній участі;
  • бажають повторно скласти ЄВІ, для покращення результату;
  • не реєструвалися для участі в основній чи додатковій сесії ЄВІ.
Реєстрація для участі в спецсесії ЄВІ триватиме протягом 12–19 серпня 2024 року.
Спеціально організована сесія ЄВІ триватиме протягом 12–14 вересня 2024 року.
Спеціально організована сесія ЄВІ буде проведена за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб


3rd Workshop on Digital Transformation of Education (ICTERI 2024)

Інститут цифровізації освіти запрошує до участі у третьому англомовному воркшопі з ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ (DigiTransfEd 2024). Семінар рецензований, проводиться у гібридному форматі 23.09.2024 в рамках ICTERI 2024. Дедлайн подання робіт 29.07.2024.

Матеріали найкращих доповідей минулорічного DigiTransfEd 2023 проіндексовано у Scopus: https://ceur-ws.org/Vol-3553


IX МІЖНАРОДНИЙ СЕМІНАР «НАВЧАННЯ ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ІКТ: ОСОБИСТІСНО-ОРІЄНТОВАНИЙ ПІДХІД (3L-PERSON-2024)

IX Міжнародний семінар «Навчання впродовж життя з використанням ІКТ: особистісно-орієнтований підхід (3L-Person)» з серії семінарів, що продовжує теми, започатковані у 2016 році та пропонує такі підтемами, що відповідають новим викликам у сфері освіти (наприклад, «Синтетичне навчальне середовище: AR/VR/MR, AI в освіті тощо»). Головною ідеєю серії є створення-розробка-впровадження ІКТ на етапах Академічна → Освіта/Навчання → Промисловість. Швидкий перехід світу на дистанційну форму освіти та роботи призвів до появи гібридної робочої сили та потреб подальшої людино-системної інтеграції (HSI), де під «Системою» мається на увазі, перш за все, система освіти. НSI в освіті розглядається як взаємна адаптація людини та ІКТ до К16 + перекваліфікації протягом усього активного життя людини. 


Конкурси від Національного фонду досліджень України

У грудні 2023 року рішенням наукової ради НФДУ затверджено умови конкурсів: «Дослідницькі інфраструктури для проведення передових наукових досліджень», «Наука для зміцнення обороноздатності України», «Передова наука в Україні».

Розпочинається відбір проектів для надання грантової підтримки для проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень із забезпечення розвитку національного дослідницького простору та його інтеграції до світового дослідницького простору.